Sponsorer

Sandvolleyprofiler

Iver Horrem

Om Iver:

Iver er vokst opp på øya Gossen i Aukra kommune i Møre og Romsdal, og er kjent for alltid å ha en god kommentar på lur. Iver har 280 reisedøgn i året og står oppført som bosatt i Rio / Oslo. Iver har vært profesjonell sandvolleyballspiller siden 1999 og satser nå for fullt på medalje i OL i Bejing i 2008. På merittlisten står blandt annet femteplass i EM, syv femte plasser i World Tour og to Norgesmesterskap. Han ble også kåret til hardeste server i verden i 2006-
Iver har også musikalske talenter, og gav ut singelen"Come down to the beach" under World Tour-turneringen i Stavanger 2006. Se musikkvideoen hans her.

Født: 1977
Fysiske mål: 190 cm, rekkevidde 341 cm
Makker: Bjørn Maaseide
Hjemmeside

Kjell Arne Gøranson

Om Kjell Arne:

Kristiansunderen Kjell Arne Gøranson bor i Oslo, og studerer til å bli lærer. Han har solid internasjonal erfaring i sandvolleyball og har blandt annet to topp 10 plasseringer i World Tour sammen med tildligere makker Tarjei Skarlund i 2004. I 2005 fikk han 17. plass i VM sammen makker Martin Engvik. Kjell Arne spiller nå sammen med en av Norges største volleyballprofiler, Vegard Høidalen.

Født: 1970
Fysiske mål: 193 cm, rekkevidde 335 cm
Makker: Vegard Høidalen

Espen Gøranson

Om Espen:

Som lillebror Kjell Arne bor også Espen Gøranson i Oslo. Espen har flere topp-tre plasseringer i NM og i har vært i Norgestoppen i flere år. Han har også deltatt i internasjonale turneringer.
Han har tidligere spilt sammen med Kjell Arne og KVBK-libero Jon Grydeland. I sandvolleyballmiljøet kalles Espen bare "broren".

Født: 1969
Fysiske mål: 193 cm, rekkevidde 340 cm
Makker: Bjørn Fredrik Ingeborgrud

Jon Grydeland

Om Jon:

Jon Grydeland er engasjert av Norges Volleyballforbund som trener for to av Norges beste lag i sandvolleyball frem til de Olympiske leker i Beijing 2008. Han trener nå Ingrid Tørlen og Nila Håkedal, samt og Iver Horrem og Bjørn Maaseide. Jon innehar mye kompetanse i sandvolleyball. Han har selv vært aktiv spiller i en årrekke, med en andreplass i NM, og han har vært trener på internasjonalt toppnivå. Han har nettopp avsluttet sitt hovedfag i sandvolleyball, som den aller første her i landet.

Født: 1974
Fysiske mål: 178 cm, rekkevidde 310 cm